Sunați-Ne 0 268 2 34 42

Implantologie

Implantologie

In centrul nostru, pacientilor cu lipse dentare li se aplica implanturi dentare cu scopul protezarii rationale,conservarea osului alveolar si de a reduce suprasolicitarea dintilor restanti.

Dupa o examinare mai minutioasa( ortopantomografie, inclusiv cefalometria articulatiei temporo-mandibulare,examene de laborator,consult interdisciplinar), sunt determinate indicatiile si contraindicatiile pentru efectuarea acestei metode de tratament,etapele de implimentare si necesitatea unor interventii chirugicale sumplimentare.

In clinica noastra se efectueaza toate tipurile de implante dentare cum ar fi aplicarea implanturilor dentare imediat dupa extractia dentara; peste 6-8 saptamini dupa extractie; precum si in locul unde in trecut au fost extrasi dintii.

In cazul existentei unor conditii favorabile, este posibila “incarcarea” imediata- care subintelege fixarea coroanei la implantul nou inserat. Astfel, intr-o singura vizita, pacientul iese din clinica cu “dinti noi temporari” si cu un zimbet increzator.

La noi in clinica se efectueaza inserarea implanturilor dentare intr-o singura si in doua etape.

Manoperele chirurgicale implantologice le realizam cu ajutorul mai multor sisteme implantologice a fabricantilor internationali: Alpha Bio; A.B.; AlphaDent; ADIN(Israel), IHDE Dental (Switzerland), TEKKA(Franta) si altele.

Implantarea dentara
   

  Implantul Dentar – este un dinte artificial introdus in locul celui extras imediat sau peste citiva ani.Implanturile dentare sunt realizate din materiale cum ar fi titan pur.In anumite conditii osul creste in implant si apoi imobilizeaza puntile sau coroanele. Un implant dentar este un dinte foarte rezistent si de durata. Aceasta tehnologie ofera o a doua sansa pentru cei cu probleme grave de lipsa dentara.

In ziua de astazi, implantologia este un domeniu care se dezvolta foarte rapid. Aceasta metoda s-a dovedit a fi foarte eficienta si de incredere.Un numar foarte mare de oameni din intreaga lume sunt purtatori fericiti si mindri de implanturi dentare, care le permite sa simta o alta calitate a vietii-O viata de incredere cu dinti, fara proteze mobile deranjabile.

Implantare – un process complex si exigent. Experienta colectiva a tuturor aspectelor legate de implanturile dentare continua sa se acumuleze si evaluata critic. Statisticile mondiale din ziua de astazi arata ca doar 2-3% din toate implantele inserate cu respectarea tuturor regulilor si in absenta contraindicatiilor pot sa se desprinda (98% success).

Implantul Dentar

Implanturile Dentare Tehnica de baza de functionare – este metoda implantarii intr-o etapa si in doua etape. Formarea neoalveolei se realizeaza cu ajutorul tehnicii avasculare(perforatorul) ,fara aplicarea suturilor si prin incizia mucoasei si a periostului, care se produce doar pe creasta alveolara dupa care se desprind doua lambouri muco-periostale,ca in final sa se instaleze implanturile si sa se aplice suturile.