Sunați-Ne 0 268 2 34 42

Protezare dentara

Protezare dentara

Medicul Protetician ,se ocupa de rezultatul final al tratamentului pacientilor cu probleme dentare,restabilirea anatomica si functionala a arcadelor dentare.

Medicul ortoped-este un creator in tot sensul cuvintului,el creaza zimbetul omului,dictia ,esteticul si dispozitia lui.

Protezarea dintilor este cea mai importanta problema in stomatologia moderna.Deoarece lipsa alimentatiei normale ,provoaca un sir de probleme gastrointestinale,si din punct de vedere estetic ,motiveaza pacientul sa se adreseze la medicul stomatolog ortoped.Specialistii nostri cu calificare inalta ,au o experienta bogata si efectuaza toate tipurile de protezare:

Protezarea fixa
Protezarea mobila
Protezarea partial mobilizabila
Protezarea fixa:

metaloceramica
protezarea cu metaloceramica pe suport de metale nobile( nonalergice)banner
ceramica fara suport metalic
ceramica pe suport de oxid de zirconiu
vinire
Inlay-urile si onlay-urile
protezarea pe implante
Protezarea mobila:

proteze partial mobilizabile scheletate
proteze partial mobilizabile elastice (valplast)
proteza partial mobilizabile
proteze partiale mobilizabile acrilice
Protezele partial mobilizabile pot fi metaloceramice sau metaloacrilice ,cu sau fara gingie artificial. Dupa fiecare etapa de protezare, pacientul, in afara de recomandarile medicului despre modul de ingrijire a constructiei protetice, primeste recomandari in forma scrisa, care pe parcurs il vor ajuta sa ocoleasca anumite intrebari si probleme. Pacientul obligatoriu este invatat cum sa ingrijeasca constructia protetica si beneficiaza de remedii individuale pentru igiena.

Pe parcursul perioadei de pregatire a constructiilor protetice permanente,pacientului i se propune protezarea temporara pentru a exclude discomfortul estetic si functional.La noi in clinica frecvent se utilizeaza metoda “azi e pentru azi”-rapid se confectioneaza constructiile protetice temporare cu ajutorul acrialatelor autopolimerizabile moderne.