Sunați-Ne 0 268 2 34 42

Cele mai noi

Tehnologii

Tehnologii – Price List

Aici veți găsi o listă și costul dispozitivelor și programelor pentru tratamentul și îngrijirea dinților dumneavoastră.

Știu Mai Multe
JT-3D

Dispozitivul de urmărire a fălcilor JT-3D este proiectat pentru a diagnostica starea / bolile aparatului de mestecat. Dispozitivul de urmărire a fălcilor JT-3D este proiectat și dezvoltat în conformitate cu cele mai recente standarde de kinesiologie ale maxilarului inferior.

Știu Mai Multe
QUADRA-TENS

Electroneurostimulatorul QuadraTENS asigură electroneurostimulare percutanată prin expunere la impulsuri de înaltă frecvență și joasă frecvență. Electrozii de unică folosință, în funcție de scopul utilizării, sunt fixați în anumite puncte din dreapta și din stânga.

Știu Mai Multe
BIO JVA

Bio JVA Temporomandibular Joint Vibration Analyzer este singurul sistem care înregistrează vibrațiile articulare pe măsură ce trec prin țesut. Oferă o imagine clară a undelor de compresie create de articulația temporomandibulară.

Știu Mai Multe
BIO EMG

Myograph electric Bio EMG III este special conceput pentru înregistrarea datelor privind activitatea mușchilor craniofaciali atât în stare de lucru, cât și în repaus. Mygraful Bio EMG III este o oportunitate de a studia nervii craniofaciali și mușchii maxilo-faciali, pentru a identifica gradul de denervare și cantitatea de reinnervare în timpul intervențiilor chirurgicale pe față și cavitatea bucală.

Știu Mai Multe
T-SCAN NOVUS

Compania americană Tekscan a fost un lider absolut în producția de senzori și sisteme tactile pentru măsurarea presiunii și forței timp de 25 de ani. Ca parte a programului stomatologic, instrumentul de diagnostic T-scan Novus a fost dezvoltat, permițând stomatologilor să efectueze rapid și cu exactitate analiza ocluziei.

Știu Mai Multe