Sunați-Ne 0 268 2 34 42

Vezi

Departament vinzari

A-DEC 200

Daca sunteți la început sau doriți sa alocați un buget redus, beneficiind în același timp de tehnologia inovatoare A-dec, trebuie sa luați în considerare o noua alternativa: A-dec 200.

Vezi mai multe
A-DEC 300

Cu un design modern si robust, acces total si întreținere minima, A-dec 300 este proiectat sa acorde totala prioritate stării dumneavoastră de bine, permițând-vă să mențineți o postura corecta în timpul procedurilor.

Vezi mai multe
A-DEC 400

Unitul A-dec 400 oferă fiabilitate dovedita, opțiuni multiple de poziționare si tratament, calitate si stil. A-dec 400 este alegerea excelenta pentru medicii stomatologi care doresc un produs de înalta calitate cu o investiție echilibrata.

Vezi mai multe
A-DEC 500

Sistemele de tratament A-dec 500 se montează în partea frontala a scaunului și sunt disponibile în doua stiluri: continental si tradițional.

Vezi mai multe
CORPUS MAXI CU SCURGERE — CURĂȚARE MANUAL

Maxi este un aspirator portabil pentru chirurgie. Modelul dat de aspirator constă din: motor de aspiratie, rezervor de 3,8l pentru descarcare manuala, amortizor de zgomot, placă electronica de control.

Vezi mai multe
CORPUS MAXI CU SCURGERE — CURĂȚARE AUTOMATĂ

Corpus Maxi – un aspirator portabil pentru chirurgie cu scurgere — curățare automată. Modelul dat de aspirator constă din: motor de aspirație non-stop, separator aer-apă, sistem cu pompă pentru auto scurgere, placă electronica de control, amortizor de zgomot.

Vezi mai multe
CORPUS MIDI

Corpus Midi — sistem de aspirație chirurgical — este proiectat pentru a servi unul sau două instalații stomatologice cu capacitate suficientă de aspirație a două unități.

Vezi mai multe
Pulppen

Pulppen — dispozitiv de apreciere a vitalității pulpei dentare. Pulppen-ul este destinat pentru practica dentară zilnică și pentru utilizarea științifică.

Vezi mai multe
T-Scan Novus

Este un sistem digital de analiză a ocluziei, format dintr-un senzor patentat, piesa de mână ergonomică și software-ul propriu, care arată intervalul de timp și nivelul forței pentru fiecare dinte individual, și stabilitatea mușcăturii pacientului.

Vezi mai multe
TENS TERAPIA

Este o alternativă simplă, sigură și accesibilă la medicamente pentru tratarea durerii cronice faciale. Aparatul BioTENS, unic și patentat, cu semnal pulsativ bipolar, cauzează relaxarea pacientului, care ar putea fi mai eficient decît electrofareza, care impune celulele încărcate să treacă bariera țesutului pielii.

Vezi mai multe
APARAT JT-3D

Dispozitivul de urmărirea a mișcărilor maxilarului JT-3D a fost special conceput pentru a diagnostica starea/patologia aparatului masticator. Dispozitivul este proiectat și dezvoltat în conformitate cu cele mai recente standarde de kinetoterapie a mandibulei.

Vezi mai multe
APARATUL BIO JVA

Metoda de examinare modernă computerizată non invazivă care permite determinarea modificărilor (tulburărilor) care apar in articulația temporo-mandibulară începînd cu stadiile incipiente – fără acuze și celelalte afecțiuni – (deplasarea de disc cu reducere si fără

Vezi mai multe
APARAT BIO EMG III

Este conceput special pentru înregistrarea datelor legate de activitatea musculaturii cranio-faciale, atât in stare funcțională cit si in stare de repaos.

Vezi mai multe