Sunați-Ne 0 268 2 34 42

specialiști instruiți

Doctori

Larisa Fuior

Larisa FUIOR, medic stomatolog ortodont categoria superioară, avînd experiența de activitate 22 de ani în domeniu, este membră a echipei ”IovuDENT” din anul 2000. A absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” Chișinău. Cum rezultatele bune nu se pot obține decît cu multă muncă, pasiune și implicare, Dr. Fuior a participat la cursuri de specialitate, fiind astfel la curent cu informațiile și tehnicile folosite în clinici stomatologice din întreaga lume. Munca Dnei Fuior necesită gîndire abstractă și multă răbdare, căci rezultatul adesea îl vedem peste cîteva luni. Zîmbetul satisfăcut al pacientului la final de tratament – merită

Vezi mai multe
Grigorii Iovu

Grigory Iovu – stomatolog – cea mai înaltă categorie. A absolvit Facultatea de Stomatologie a Universității de Medicină și Farmacie. Nicolae Testemițanu din Chișinău, cu 28 de ani de experiență. Din 1999, creează și administrează cu succes Centrul stomatologic IOVU-DENT, sub îndrumarea sa, lucrează 6 medici de înaltă calificare și profesioniști. În timpul activității sale, își îmbunătățește constant cunoștințele și își îmbunătățește calificările în Republica Moldova, Rusia și în republicile vecine, precum și în Germania, Japonia, Elveția, Israel, Statele Unite ale Americii în ceea ce privește: cele mai noi tehnologii utilizate în stomatologie în întreaga lume. Echipamente chirurgicale moderne în implantologie, utilizarea tehnologiilor biometrice moderne în stomatologie. În ultimii 3-4 ani, a început să acorde mai multă atenție cercetării științifice și problemelor asociate articulației temporomandibulare, precum și abordării generale a întregului maxilar cranial inferior, concentrându-se pe diagnosticul și tratamentul pacienților cu probleme asociate cu ocluzia dinților. Disfuncția articulației temporomandibulare, dureri faciale cronice – cu ajutorul tehnologiilor americane revoluționare și moderne: T-Scan, JVA, EMG, JT-3D, Quadra TENS, care le-a permis să obțină un succes semnificativ în rezolvarea cazurilor de care au nevoie. Nu doar tratament dentar, ci o abordare mult mai complexă.

Vezi mai multe
Andrian Buciceanu

Andrian Buciceanu , absolventul facultății  stomatologie  USMF ”Nicolae Testemitanu”, specialist cu profil  general, categoria a II-a. In ultimii ani si-a indreptat atenția spre protezarea dentară și endodonție.  A paricipat la congrese și specializări: Tehnologii avansate de albire în stomatologia modernă, Probleme actuale în endodonție, Endodonția de la anestezie pînă la obturație, Tehnologii noi în estetica stomatologică.

Vezi mai multe
Rodica Tonu

Dr.  Rodica TONU – absolventă a Facultăţii de Stomatologie USMF „Nicolae Testemiţanu” Chişinău, experiență de activitate 22 ani, medic stomatolog categoria  superioară cu profil general. S-a alăturat echipei „IovuDENT” în 2010, contribuind cu experienţa sa în terapie dentară. Pe parcursul activităţii şi-a concentrat pregătirea, participînd la mai multe cursuri de specializari în domeniul stomatologiei, tot odată implimentînd acestea in activitatea sa, printre care:

Vezi mai multe