Sunați-Ne 0 268 2 34 42

Restaurari Dentare

Restaurari Dentare

Cabinetul de “Restaurari Dentare” este unul dintre cele mai aniticipate si asteptate pentru pacienti,deoarece aici are loc partea estetica a tratamentului. Restaurari DentareEste restaurarea tesuturilor dintelui afectat avind in vedere toate particularitatile estetice, functionale si anatomice.Materialele compozite moderne de obturare permit de a restabili complet culoarea, forma, transparenta si particularitatile anatomice nu numai a dintelui dar si a arcadelor dentare. In practica noastra, pe scara larga sunt utilizate urmatoarele tehnici de restaurare:

  • restaurari directe cu materiale compozite moderne direct in cavitatea bucala;
  • restaurari indirecte prin metoda prepararii in conditii de laborator a coroanelor ceramice,incrustatii,fatete,vinir.

Metode de recuperare complexa care asigura in totalitate functia dintilor si care raspund celor mai inalte cerinte estetice.Restaurare dintilor in centrul nostru stomatologic este efectuata de doctori inalt calificati, deoarece acestea necesită cunoștințe teoretice aprofundate și abilități practice care se acumuleaza cu anii si care se practica zi cu zi. In tratament sunt utilizate materiale ale liderilor mondiali care sunt impartite in functie de performante estetice, functionale si individuale si i se ofera fiecarui pacient in functie de situatia sa clinica. Alegerea metodei de tratament depinde de particularitatile diagnostice ale pacientului ,care se

stabilesc in urma examinarii minutioase.In acest caz se iau in consideratie dorintele pacientului si timpul necesar pentru restaurarea dintilor. Zimbetul dumneavoastra-este cheia bunastarii,succesului si frumusetii dumneavoastra!   Noi va uram Bun Venit si suntem gata pentru a face zimbetul dumneavostra perfect!