Sunați-Ne 0 268 2 34 42

Inscrie-te la un medic

Este foarte rapid si simplu

Tehnologii

Cele mai bune din Moldova

Astăzi, profesionalilor li se pune la dispoziţie folosirea celor mai noi tehnologii, care ajută medicilor să stabilească corect diagnosticul şi să evite greşeli în stabilirea planului de tratament.

Vezi mai multe
Facebook

Comunitatea facebook

Grigorii Iovu
Andrian Buciceanu

Zîmbetul Vostru – Prioritatea Noastră !

Protezare dentara

Medicul Protetician ,se ocupa de rezultatul final al tratamentului pacientilor cu probleme dentare,restabilirea anatomica si functionala a arcadelor dentare.

Implantologie

In centrul nostru, pacientilor cu lipse dentare li se aplica implanturi dentare cu scopul protezarii rationale,conservarea osului alveolar si de a reduce suprasolicitarea dintilor restanti.

Restaurari Dentare

Cabinetul de “Restaurari Dentare” este unul dintre cele mai aniticipate si asteptate pentru pacienti,deoarece aici are loc partea estetica a tratamentului. Restaurari DentareEste restaurarea tesuturilor dintelui afectat avind in vedere toate particularitatile estetice, functionale si anatomice.

Igiena si profilaxie

Santatea organismului depinde de starea cavitatii bucale.In afara de aceasta gingiile sanatoase si dintii influenteaza pozitiv asupra prestigiului, succesului si starii dv-stra de spirit.

Roentgen Diagnoza

Cabinetul  Roentgen-Diagnostic al clinicii stomatologice “IOVU-DENT” ofera: Ortopantomografie (Sirona-Ortophos XG+ cu peste 10 programe de functionare) TSA – Tomografie panoramica transversala a diferitor regiuni a maxilei si mandibulei. Cefalometrie Radioviziografie(Sirona-Heliodent Vario)

Diagnoză Funcţională

“Bene diagnoscicur,bene curator” – “O diagnoză bună , un tratament bun” – a spus Hipocrate. Această expresie este actuală încă şi astăzi, deoarece nu este posibilă stabilirea unui plan de tratament adecvat fară o investigaţie minuţioasă.

Reprezentanți oficiali al companiilor

Recenzii

 • Stomatologul Cristina Vârlan este de un profesionalism desãvîrșit.

  Dan Mereacre
 • O echipa de profesionisti, mentionez pe acei care au lucrat la tratamentul dintilor mei, Dr. Grigore IOVU, Andrian Buciuceanu, Dr. Rodica TONU.
  Pur si simplu oameni cu manile de aur, iar munca lor desigur are rezultate.
  va multumesc din suflet!

  Elena Mirca
 • Dragi creatori de zâmbetelor frumoase și fericite! Felicitări cu ziua internațional si profesională a medicului stomatolog! Vă dorim sănătate, puteri morale, fizice, noroc și dezvoltare profesionala. Multa bafta si realizari frumoase continuu!!!

  Sîrbu Anton

Ultimele știri & evenimente

Verificați ultimele noastre actualizări