Sunați-Ne 0 268 2 34 42

Ce e nou

Cu a-dec 500, creati un nivel maxim de confort pentru pacientii dvs.!!!

  Cu a-dec 500, creati un nivel maxim de confort pentru pacientii dvs.!!!

  Creați un nivel maxim de confort pentru pacienții dvs.!!!

  Dar, de asemenea, doriți să lucrați într-un mediu confortabil!!!

  A-DEC 500 este soluția !!!

  Beneficii:

  Confort excepțional pentru pacient: răsfățați-vă pacienții cu un scaun dentar a-dec 500. Nivelul de presiune ales special asigură un confort de neegalat pentru pacient, reducând numărul de puncte de presare și menținând cu grijă întregul corp. Confortul pacientului dvs. depinde, de asemenea, direct de mișcările scaunului. Scaunul dentar a-dec 500 își sincronizează mișcarea cu mișcările naturale ale pacientului. Un astfel de” punct de cotitură virtual ” scutește pacientul de necesitatea de a schimba poziția atunci când coborârea sau ridicarea scaunului.

  Accesează aici: http://ru.a-dec.com/ru/Products/Dental-Chairs/Dental-Chairs/A-dec-500?sc_lang=ru

  Nivelul de acces de neegalat: datorită spătarului ultrathin al scaunului dentar a-dec 500 și designului elegant al tetierei sale sub scaun este acum mai mult spațiu pentru picioare, astfel încât să puteți coborî scaunul pacientului suficient de scăzut pentru a avea acces ergonomic la cavitatea bucală. Rezultatul? Mai puțină tensiune și oboseală.

  Principalele caracteristici ale instalației dentare a-dec 500!!!

  Spătar flexibil ultra-subțire. Vă permite să poziționați confortabil genunchii sub scaun, fără să vă faceți griji cu privire la prezența unui spate metalic și să plasați pacientul confortabil. Tapițeria scaunului în unele locuri este mai subțire decât 25 mm (1 inch).

  Două tetiere glisante pivotante. Pentru comoditate, se mișcă sincron cu pacientul, ușor de reglat cu o singură mână.

  Sistem de ridicare hidraulic inovator. Asigură buna oprire și ridicare în timpul poziționării pacientului.

  Sursă de alimentare integrată de 300 W. La un nivel mai mult decât suficient, alimentează întregul sistem; asigură iluminarea și funcționarea dispozitivelor suplimentare.

  Gama de înălțime de ridicare variază de la 343 mm (13,5 inch) la 800 mm (31,5 inch), oferind un loc de muncă confortabil pentru un medic de orice înălțime.


  Partea rotativă la 60° cu frână. Oferă o rotație de 30° față de centru pe fiecare parte.

  Cotiere cu mai multe poziții. Se rotesc spre exterior, fără a crea obstacole în calea pacientului spre și de pe scaun. Vă permite să rotiți scaunul mai aproape de pacient; oferă șase puncte de contact pentru confort sporit.

  Corp de iluminat cu LED-uri a-DEC (4 moduri de iluminare 15000-25000-30000 lux, inclusiv modul de lumină compozită 25000 lux cu filtru)