Call Us 0 268 2 34 42

A-DEC 400

A-DEC 400

Unitul A-dec 400 oferă fiabilitate dovedita, opțiuni multiple de poziționare si tratament, calitate si stil.
A-dec 400 este alegerea excelenta pentru medicii stomatologi care doresc un produs de înalta calitate cu o investiție echilibrata.

Având articulația pivotanta în partea din față a scaunului, A-dec 400 oferă o compatibilitate complete stânga/ dreapta, o excelentă libertate de mișcare si posibilități nelimitate de montare a instrumentelor.

Indiferent daca doriți sau nu cuspidor sau brațul asistentei, brațul medicului în varianta continental sau tradițional, lampa halogen sau LED, monitor sau alte opțiuni integrate precum o cameră intra orală, lampa de fotopolimerizare sau micromotor electric, A-dec 400 poate sa îmbine toate acestea, chiar si mai mult, toate putând fi rotite în jurul scaunului!

Bratul medicului poate fi configurat cu piesele pe sus, sistemul Continental — include standard 5 poziții, din care una este rezervata pentru seringa aer/ apa autoclavabilă sau pe jos, sistemul Tradițional — pana la 6 poziții, din care una este de asemenea rezervată pentru seringa aer/ apă autoclavabilă.

Brațul medicului poate controla pana la 6 instrumente si include un touchpad standard sau deluxe, pentru controlul pozițiilor scaunului si al setărilor instrumentelor.

Bratul asistentei pivotează în spatele scaunului pentru o poziționare ușoară si include standard 3 poziții cu posibilitate de a opta pentru a 4-a poziție, precum si panoul de comanda al scaunului.

Cuspidorul din porțelan rezistent, care poate fi rotit stânga-dreapta pentru a deservi cat mai bine pacientul, este extrem de ușor de curățat si include comanda umplerii paharului de clătire si clătirea chiuvetei.

Lampa scialitică cu halogen este ajustabila în 3 axe, cu o rotație de maxim 270 grade si reglarea intensității luminoase în 3 trepte.

Scaunul A-dec 400 poate fi configurat cu noua lampa LED A-dec, cea mai performanta lampa A-dec de acest tip, practic fără umbre.

Lampa LED A-dec permite mișcarea libera concomitentă pe trei axe de rotație si are trei intensități luminoase, până la 25000 lux.
Este prevăzută de asemenea cu lumina galbena pentru evitarea activării materialelor fotosensibile.

Unitul A-dec 400 permite montarea integrata cel puțin a următoarelor accesorii: detartraj cu sau fără LED, lampa fotopolimerizare, camera intraorală, micromotor pneumatic sau electric, aparat de profilaxie cu jet de bicarbonat tip Air-Flow.

Scaunul pacientului are suprafețe netede, rotunjite care fac dezinfectarea ușoară si rapida, tetiera dublu-articulata si spătar cu forma adaptata pentru a îmbunătăți accesul la pacient.
Brațele pliabile ale scaunului permit urcarea si coborârea mai ușoară a pacientului.
Tapiteria se poate comanda opțional în versiunea cu cusătura aparenta pentru un aspect exclusivist.