Call Us 0 268 2 34 42

A-DEC 300

A-DEC 300

Cu un design modern si robust, acces total si întreținere minima, A-dec 300 este proiectat sa acorde totala prioritate stării dumneavoastră de bine, permițând-vă să mențineți o postura corecta în timpul procedurilor.
Combinația perfecta de stil și funcționalitate, transmite mesajul unei practici de calitate si a unei tehnologii avansate, atât pacienților cat si colaboratorilor dumneavoastră.
Experimentați cum este sa lucrați confortabil alegând A-dec 300.
Este exact varianta pe care o doriți!

Brațul medicului, de ultima generație, configurat în varianta Continental sau Traditional, este compact si confortabil, permite o poziționare ușoara si facilitează utilizarea accesoriilor; în afara seringii apa-aer si a pieselor de mână, se pot integra pana la doua accesorii specializate: camera intraorală, lampa fotopolimerizare sau aparat de detartraj.

Touch pad-ul Deluxe sau cel Standard permite controlul întregului echipament cu o singura atingere.

Spătarul subțire si ergonomic, îngust, cu tetiera dublu articulata, poziția joasa a bazei precum si șezutul conturat permit accesul îmbunătățit la pacient, reducând oboseala si încordarea.

Blocul de control compact, cutia de utilități integrată, dimensiunea redusă a bazei, brațul pentru diverse componente dedicat pentru montarea pe partea stânga/ dreapta, designul modular permite alegerea combinației de opțiuni care satisfac cerințele dumneavoastră.

Bratul asistentei, cu touchpad opțional, poate fi configurat cu suport cu 3 sau 4 poziții si se poate monta fie împreună cu cuspidorul fie pe un braț telescopic, acesta din urma fiind utilizat în cazul lucrului fără asistentă, pentru un acces ușor la instrumente si vacuum.

Lampa stomatologică poate fi configurată atât cu bec halogen cât și cu tehnologia LED, prezintă rotație în 3 planuri si intensități luminoase variabile, în funcție de necesarul de lumina.

Cuspidorul din sticla, cu un design modern, poate fi detașat pentru igienizare; include funcții pentru umplerea temporizată a paharului și clătirea vasului.

Brațul de suport, pe care se poate atașa atât suportul de monitor, brațul medicului, brațul asistentei cât și cuspidorul, permite utilizarea lui și în cazul altor tipuri de scaune stomatologice, atunci când se dorește o modernizare a unit-ului existent.