Call Us 0 268 2 34 42

A-DEC 200

A-DEC 200

Daca sunteți la început sau doriți sa alocați un buget redus, beneficiind în același timp de tehnologia inovatoare A-dec, trebuie sa luați în considerare o noua alternativa: A-dec 200.
Unitul A-dec 200 oferă siguranța, opțiuni multiple si o mai mare flexibilitate decât pana acum, astfel încât puteți avea un produs modern, ergonomic si eficient, la preturi competitive.
A-dec 200 beneficiază de doua posibilități de montare a brațului medicului, în fata si în spate, ceea ce conferă o mare flexibilitate în folosirea pe partea dreapta — stânga.

Bratul asistentei si cuspidorul sunt prinse pe centrul suport, pentru o stabilitate sporita.

Varianta cu braț telescopic al asistentei îmbunătățește poziționarea instrumentelor, permițând accesul medicului direct la acestea, pe oricare parte a unitului.

Bratul medicului poate fi montat pe oricare parte a scaunului și se poate roti independent de brațul asistentei sau de cuspidor.

Lampa stomatologica este montata pe o poziție fixa pe același centru suport și conferă o poziționare extreme de stabila atât pe verticala cat si pe orizontala.

Spătarul subțire conferă mai mult spațiu pentru picioare și o poziție de lucru foarte confortabilă pentru medic și asistenta.

Touchpad-ul integrat pe brațul medicului simplifică folosirea funcțiilor unitului, având integrate toate comenzile scaunului pacientului si a pieselor de mână.

Aspiratorul de salivă montat pe brațul asistentei oferă o sursa foarte accesibila pentru evacuarea volumelor mici intraorale de fluide.
De asemenea, sistemul de aspirație de mare putere, integrat în unit, asigura necesarul de vacuum pentru orice intervenție chirurgicală.

Sistemul electro — hidraulic de poziționare a scaunului este controlabil fie din comanda opțională la picior, fie din panoul de comanda «touchpad» atașat la brațul medicului și are 4 poziții presetabile.

Opțional, si brațul asistentei poate fi configurat cu aceleași comenzi ca și la brațul medicului.

Bratul medicului se poate configura cu piesele pe sus, Continental sau pe jos, Traditional cu 4 poziții standard, din care una pentru seringa aer/apa autoclavabilă.

Unitul permite integrarea următoarelor accesorii: detartraj, lampa fotopolimerizare, micromotor pneumatic sau electric.