Звоните нам 0 268 2 34 42

A-DEC 500

A-DEC 500

Sistemele de tratament A-dec 500 se montează în partea frontala a scaunului și sunt disponibile în doua stiluri: continental si tradițional.

Cu un spătar ultrasubțire, A-dec 500 oferă mai mult spațiu sub scaun pentru picioare, pentru a putea coborî pacientul si a lucra într-o poziție confortabila.
Combinând contururi cu forme anatomice, designul minimizează punctele de presiune si distribuie în mod egal greutatea de-a lungul spătarului si șezutului.

Mulțumită sistemului special de pe tetiera culisantă puteți face, rapid si ușor, ajustări cu o singura mana. Si pentru ca articulația este în concordanta cu mișcarea naturala a capului pacientului, tetiera este foarte confortabila.

În centrul fiecărui sistem de tratament A-dec 500 se găsește una din cele mai de încredere componente pneumatice din industria de specialitate: blocul de control A-dec.

Acest bloc este cel mai eficient din domeniu prin simplitatea sa: mai puține componente, materiale mai puternice, rezistente la coroziune, un sistem de circulare a apei si cuplaje cu conexiune rapida.

In funcție de nevoile dumneavoastră, puteți alege un touchpad Standard sau Deluxe ce oferă un control optim al scaunului, cuspidorului, lămpii stomatologice si a altor funcții.

Touchpad-ul Deluxe servește si ca centru de comanda pentru controlul tuturor pieselor manuale, accesoriilor integrate precum si al altor dispozitive electrice, afișând statusul, ajustările si alte funcții odată ce un instrument este extras din suport. Având o gama de viteze între 3 si 200.000 rpm, micromotorul electric poate fi folosit atât în procedurile standard cat si în cele endodontice.

Cuspidorul este realizat din porțelan rezistent la pete si are un design fin ce simplifica curățarea acestuia. De asemenea, se rotește la 180° si asigura umplerea cronometrata a paharului si funcția de clătire a vasului, ambele programabile din touchpad.

Lampa stomatologică permite reglarea pe cele trei axe de rotație si furnizează o lumină neutră asemănătoare cu lumina zilei, pentru identificarea corecta a culorilor si o setare convenabila a materialelor compozite.

Instrumentarul asistentei este poziționat în spatele scaunului si oferă posibilitatea alegerii între doua tipuri de brațe, ambele având integrat touchpad pentru comanda funcțiilor unitului dentar.

Pentru a îmbunătăți serviciile oferite, puteți alege montarea frontală a monitorului ce oferă o soluție ideală pentru consultații cu camera intră orală sau diagnosticul cu radiografii digitale.

A-dec 500 este pregătit pentru orice îmbunătățiri ulterioare, putând fi adăugate o multitudine de accesorii.